Spennende tekno-event i Oslo

Brenner du inne med en idé? Kanskje kan dette være scenen å vise den frem på.

Foto: Oslo Startups
Foto: Oslo Startups Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det springer stadig ut nye nettjenester, og på DinSide prøver vi så godt vi kan å gi våre lesere godbitene. På kategoriforsiden for nettjenester finner du til en hver tid de siste artiklene våre om hva som rører seg på web.

Med få hederlige unntak er det imidlertid ikke mange av dem som er norske. Vi gjorde tidligere i sommer et intervju med Oslo-baserte Secondbrain, som har blitt et navn å regne med i dagens web2.0-verden. Og det er nettopp Secondbrain, som i samarbeid med PR-byrået GCI Communique, Innovasjon Norge og Techcrunch UK har tatt initiativet til Oslo Startups 2008. Dette arrangementet er planlagt gjentatt hver høst.

- Det er mye fokus i Norge på de tradisjonelle næringene og store prosjekter innen B2B, men lite prat om teknologibaserte tjenester som de som retter seg mot forbrukere. Gjennom flere møter i Oslo Startups-nettverket skjønte vi at det finnes mange i Norge som jobber hver for seg med mange spennende ting. Vi ønsker å samle alle til en felles nettverkssamling hvor vi kan bli kjent, lære av hverandre og hjelpe hverandre å lykkes, sier initiativtaker Marius Eriksen fra GCI Communique til DinSide.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer