Spider Man 2

Filmen går igjen sin seiersgang i kinoene, og vi koser oss samtidig med det overraskende solide spillet. Sjelden har det vært så moro å være edderkopp, men noen klassiker er det ikke.

Spider Man 2
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden kom den første Spider Man-fimen til kinoene, og sammen med filmen kom det et spill som ikke nødvendigvis var revolusjonerende, men likevel hevet seg over de aller fleste filmbaserte titler. Activision sitter fortsatt på lisensen, og lanserer naturlig nok et spill i år også, samtidig med at Spidey returnerer til kinosalene med et nytt eventyr. Men er Spider Man 2 et billig, raskt utviklet spill, kun laget for å tjene noen ekstra kroner? Heldigvis ikke!

Utviklerne i Treyarch har faktisk heller ikke bare kopiert det forrige spillet i serien og gitt oss mer av det samme – dette er et helt nytt eventyr med nye elementer.

New York for dine føtter

Vi skal ikke legge skjul på at den letteste måten å beskrive Spider Man 2 på er Grand Theft Auto med superhelter (og skurker). Strukturen er nemlig veldig lik, og utviklerne er helt klart inspirert av Rockstars mesterverk.

Spider Man 2 har nemlig den samme, åpne konstruksjonen GTA er kjent for. Hele New York er tilgjengelig fra første stund, og du kan svinge fra skyskraper til skyskraper uten begrensninger. Det er en hovedhistorie i spillet, med oppdrag du må utføre for å komme videre, men du kan til enhver tid påta deg sideoppdrag som gir deg ekstrapoeng. I tillegg er det hundrevis av hemmeligheter, skatter og andre objekter du kan finne, triks du kan utføre og andre ting å finne på. Utførte oppdrag gir deg heltepoeng, som igjen kan brukes for å oppgradere dine ferdigheter og lære deg nye triks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer