Spill gjennom MSN Messenger

MSN Messenger, det populære chatteprogrammet til Microsoft, kommer snart i versjon 6. Les hva som er nytt her!

Spill gjennom MSN Messenger
Publisert
Sist oppdatert

Instant Messaging-programmer har kommet langt siden de først dukket opp. For noen år siden kunne de bare brukes til å sende enkle beskjeder brukerne i mellom - nå er de blitt mye mer avanserte. Video- og stemmekommunikasjon eller kontinuerlige nyhetsoppdateringer er bare noen av mulighetene.

MSN Messenger er blant de mest populære av slike programmer, og nå er versjon 6 underveis. Vi har tittet litt på en betaversjon, og her er nyhetene vi fant:

 • Forbedret brukergrensesnitt - kanskje ingen dramatiske endringer, men noen små nyheter som gjør brukeropplevelsen enklere
 • Spill på zone.com - nå er det mulig å logge seg inn på diverse javaspill direkte fra Messengers brukergrensesnitt
 • Nye muligheter for å personifisere programmet. Du kan legger inn nye bakgrunnsbilder, redigere smileys og så videre
 • Video- og stemmekommunikasjon er nå bedre integrert i programmet. Det trengs ingen tredjepartstillegg eller plug-ins
 • Det er viktig å ikke forveksle MSN Messenger med den enklere og mer profesjonelle Windows Messenger, som er en integrert del av Windows XP, og ment først og fremst for kommunikasjon innen bedrifter og lignende. Denne vil bestå fortsatt, og leve sitt liv ved siden av MSN Messenger. Men brukere av MSN Messenger kan fint kommunisere med brukere av Windows Messenger. I skrivende stund er versjon 4.7 den siste utgaven, men en versjon 5.0 av Windows Messenger skal i følge Microsoft være like rundt hjørnet.

  Noe mer informasjon om nye MSN Messenger kan du finne her, men lenkene til nedlastingene er foreløpig ikke aktivert.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer