Spill gratis - rett i nettleseren

I kveld blir du ungenes helt.

Spill gratis - rett i nettleseren
Publisert
Sist oppdatert

Selv om du, rent teoretisk, kunne ha brukt feriepengene på å kjøpe en Playstation 3 eller en godt spekket PC til å spille på til ungene, har du kanskje andre planer med hvordan pengene skal disponeres.

Frykt ikke - via InstantAction kan de spille ganske forseggjorte spill rett i nettleseren. Og det er helt gratis, både for Windows og OSX – uten krav til en splitter ny PC med et skjermkort som krever egen strømforskyning (maskinkrav).

Nettjenesten har foreløpig 6 spill tilgjengelige, og felles for dem alle er at du spiller dem mot andre på nettet. Alt skjer i nettleseren, men før du begynner må du laste ned et lite tillegsprogram for å kjøre spillene; en kjapp nedlasting på noen hundre kilobyte.

Her er spillene

Fallen Empire: LegionsStyr en robot og løp og fly rundt mens du plaffer løs på motstanderne.

Marble balls onlineHer styrer du en klinkekule og skal prøve å fange så mange diamanter som mulig før motstanderne dine gjør det, og du kan selvsagt prøve så godt du kan å dytte de andre over kanten. Spillet har massevis av brett og ble vår lille favoritt da vi testet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer