Spill helgen vekk

Advarsel: Med disse spillene går helgen unna fortere enn du ønsker!

Publisert
Sist oppdatert

Her er den igjen - Helgen, ukens høydepunkt for studenter og folk i jobb.

Og selvsagt vil DinSide Data hjelpe deg med å tilbringe mesteparten av den foran PC-skjermen, så du ikke blir fristet til å bruke tid på fyren under.

Bruk heller helga til spilling, så slipper du å tilbringe tid med denne karen!
Bruk heller helga til spilling, så slipper du å tilbringe tid med denne karen! Vis mer


Denne uken har vi sett på gratis-spill, henholdsvis spill du laster ned og installerer, fremfor flash-spill på internett.

Her finnes det mange godbiter. Du får riktignok ikke samme detaljnivå som Crysis, men spillbarheten er det ingenting å si på, og kravene til maskinvare er deretter.

Strategi i verdensrommet

Er du en stor fan av strategi i sanntid? Da kan Battleships Forever være noe for deg.
Handlingen foregår i verdensrommet, og det er din oppgave som kommandør å sørge for at pirater og asteroider på kollisjonskurs med romstasjoner ikke slipper unna.

Kan du høre melodien til Star Trek i hodet ditt?
Kan du høre melodien til Star Trek i hodet ditt? Vis merDet følger også med et lite program som lar deg lage dine egne skip.

Dance Dance Revolution møter Rez

Synaesthete er et lite spill som ligner litt på Rez, som vår søsterside ITavisen har testet, og Dance Dance Revolution. Du styrer en snodig karakter ved navn Zaikman, som beveger seg fra rom til rom og utsletter fiender ved å trykke j, k eller l til riktig tid. Du har også tylleformler til disposisjon, og styrer med w, a, s og d.

Du bør være litt glad i elektronika før du begir deg ut på dette eventyret.
Du bør være litt glad i elektronika før du begir deg ut på dette eventyret. Vis merSpillet fokuserer på musikk og forandrer musikken etter hvordan du gjør det.

Skyt alt som rører seg

Det er få ting som kan toppe det å skyte bestekompisen sin i ryggen - virtuelt, selvsagt. I Sauerbrauten kan du gjøre nettopp det, eller du kan spille alene og skyte datastyrte figurer.

"My name is Bond, James Bond."
"My name is Bond, James Bond." Vis merDet er i tillegg mulig å lage sine egne brett.

Luftkamp

Definitivt ikke noen flysimulator, men moro er det allikevel!
Definitivt ikke noen flysimulator, men moro er det allikevel! Vis mer

I Empyreal Nocturne er du er en blå trekant som styrer mange små, blå trekanter mot store røde greier som ligner på atom-modeller. Styr med a, s, w og d, velg mål og angrip med venstre musetast og bytt mellom forsvars- og angrepsposisjon med q og e.

Du kan også kjøre fortere med space, hvis du ofrer en liten blå trekant.

Hadde denne artikkelen inneholdt alle gratis-spillene på hele internett, hadde ikke undertegnede hatt tid til å spille dem. Så hvorfor ikke dele dine favoritter med andre lesere i kommentarfeltet under? Ha en flott helg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer