Spill helgen vekk

Advarsel: Med disse spillene går helgen unna fortere enn du ønsker!

Publisert
Sist oppdatert

Her er den igjen - Helgen, ukens høydepunkt for studenter og folk i jobb.

Og selvsagt vil DinSide Data hjelpe deg med å tilbringe mesteparten av den foran PC-skjermen, så du ikke blir fristet til å bruke tid på fyren under.

Denne uken har vi sett på gratis-spill, henholdsvis spill du laster ned og installerer, fremfor flash-spill på internett.

Her finnes det mange godbiter. Du får riktignok ikke samme detaljnivå som Crysis, men spillbarheten er det ingenting å si på, og kravene til maskinvare er deretter.

Strategi i verdensrommet

Er du en stor fan av strategi i sanntid? Da kan Battleships Forever være noe for deg.Handlingen foregår i verdensrommet, og det er din oppgave som kommandør å sørge for at pirater og asteroider på kollisjonskurs med romstasjoner ikke slipper unna.

Det følger også med et lite program som lar deg lage dine egne skip.

Dance Dance Revolution møter Rez

Synaesthete er et lite spill som ligner litt på Rez, som vår søsterside ITavisen har testet, og Dance Dance Revolution. Du styrer en snodig karakter ved navn Zaikman, som beveger seg fra rom til rom og utsletter fiender ved å trykke j, k eller l til riktig tid. Du har også tylleformler til disposisjon, og styrer med w, a, s og d.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer