Spill Quake III i dag!

id software har endelig sluppet betaen på Quake III Arena. Programmet fungerer som en begrenset demo, og er for de fleste den første muligheten å prøve spillet. DinSide har prøvd demoen, og vi gleder oss til fullversjonen kommer!

Spill Quake III i dag!
Publisert

Tidligere har Mac-versjonen av Quake III Arena blitt gjort tilgjengelig, mens skuffede Windows-brukere har måttet smøre seg med tålmodighet. Nå er ventetiden over, og betaen ble i går lagt ut på en rekke nettsteder. Det har vært vanskelig å finne en ledig server, men vi har likevel greid å laste ned spillet, og tatt oss tid til å teste det.

Store forventninger

De fleste har hørt om Quake, selv de som ikke interesserer seg for dataspill. Spillet er blitt en legende, særlig takket være sine velutviklede multiplayer-muligheter, som har skapt et enormt miljø rundt det. Oppfølgeren, Quake II, forsterket suksessen, og i kjølvannet fulgte en rekke modifikasjoner av spillet.

Flerspiller-aspektet ble så dominerende, at produsentene bestemte seg for at Quake III ikke ville inkludere single player-elementer i det hele tatt. Slik ble Quake III Arena skapt, en verden hvor hundrevis av spillere fra hele verden konkurrerer om flest mulig ”frags”. Det er riktignok mulig å spille alene, takket være såkalte ”bots” som imiterer andre menneskelige spillere, men noe bakgrunnshistorie er det ikke snakk om. Det er flere lignende prosjekter på gang fra konkurrerende programvareprodusenter, og Unreal Tournament og Team Fortress 2 er de hyppigst nevnte. Det er allikevel Quake III alle venter på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer