Spillene som redder ferien

Ingen grunn til å deppe selv om sommeren skulle regne bort. Vi har listet opp 10 spill som kan underholde deg i månedsvis, og dessuten ikke vil koste deg ei krone.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt mentale bilde av sommeren stemmer sjelden. Vi husker for eksempel nesten bare de fine soldagene da vi verken var brente eller oppspiste av mygg, men faktum er at det også finnes dager i ferien da været på ingen måte er sommerlig.

Noe som gir oss en god unnskyldning til å holde oss innendørs, og i anledning av at du faktisk har fri kan det kanskje også være greit å sjekke ut et nytt spill eller tre.

Og det beste er at det ikke trenger koste deg et rødt øre. Det finnes nemlig en rekke gode spill der ute som ingen krever penger av deg for, og da mener vi heller ikke de enkle flash-spillene du får i nettleseren. Vi snakker om strategi-, skyte- og rollespill mot andre mennesker - gjerne over Internett.

Her har vi samlet noen spill i den kategorien:

Alien Arena 2008Dette er en av mange gratis FPS (First Person Shooter) hvor du spiller mot andre, og her vil de som har vært borti Quake eller Unreal Tournament kjenne igjen spillestilen. Banene er inspirert av eldre sci-fi, tempoet er høyt og fingeren sitter løst på avtrekkeren.

Alien Arena har vært i utvikling siden 2003, og har en aktiv brukermasse med klaner og perodiske turneringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer