Spillene vi gleder oss til i høst

Tommeltottene skal få kjørt seg frem mot jul.

Spillene vi gleder oss til i høst
Publisert
Sist oppdatert

Du henger fortsatt med? Godt - det er fortsatt mye snacks på listen.

Mirror's Edge

Plattform: PC, Xbox 360, PlayStation 3 | Slippdato: 4. kvartal

I Mirror's Edge møter vi akrobatiske Faith, som livnærer seg på å bringe beskjeder mellom undergrunnsaktivister. Spillet har et revolusjonerende kontrollsystem og en unik visuell stil, som fikk ITavisens spillekspert Thomas Marynowski til å måtte tørke sikkel fra munnvikene gang på gang - les alt om spillet i hans forhåndstitt, "Skjønn Akrobatikk".

Vi har ingen grunn til å tvile på hans begeistring, i hvert fall.

ITavisens eksklusive intervju: http://www.itavisen.no/sak/512485/P%C3%A5_kanten_av_speilet/
Offisielt nettsted: http://www.on-mirrors-edge.com/

Facebreaker

Plattform: Wii, Xbox 360, PlayStation 3 | Slippdato: 4. september, 13. november (Wii)

Tankene går lett tilbake til gamle dager, der Punch Out var høvdingen blant boksespillene; blottet for alt som het realisme. EA Sports har hatt suksess de siste årene med sin Fight Night-bokseserie, men har nå tatt steget inn i komikkens verden.

Og du verden, så morsomt det ser ut!


Offisielt nettsted: http://www.easports.com/facebreaker/

Left 4 Dead

Plattform: PC, Xbox 360 | Slippdato: 7. november

Valve gjør sjelden noe feil, spesielt etter å ha laget Half-Life-serien og andre godbiter, som Portal og Team Fortress 2. Deres neste spill blir Left 4 dead, der fokuset er samarbeid. Spillet er bygget på source-motoren, som også brukes i Half-Life 2 og tilhørende utvidelser.

4 spillere må samarbeide der målet er å få fire overlevende ut av en verden fylt med zombier; for eksempel ved at de må hjelpes opp dersom de blir tatt av dage. Det spesielle er at hver av de overlevende har unike egenskaper. På Xbox 360 kan man dessuten utkjempe en klassisk deathmatch, eller spille 4-mot-4 på to konsoller. Stemningen skal være ubehagelig, og vi er ikke i tvil om at Valve bør være i stand til å gi oss skjelvinger langt nedover ryggen.

Spillene vi gleder oss til i høst


Offisiell nettside: http://www.l4d.com/

Far Cry 2

Plattform: PC, Xbox 360, PlayStation 3 | Slippdato: 4. kvartal

Få spill har fått like mye oppmerksomhet de siste årene som Far Cry da det ble sluppet i 2004. Paradisøya vi ble kjent med i eneren er denne gangen erstattet med et afrikansk jungeltema, og Jack Carver har fått sparken.

Lovende er det at utviklerne har slått på tromma og utviklet en ny spillmotor, Dunia Engine, som blant annet kan skilte med kraftige væreffekter, natt-og-dag-modell, dynamisk musikk og ikke-skriptet kunstig intelligens. Og selvsagt - flammekasteren!

Kiler ikke dette i fingrene, vet ikke vi:

ITavisen: http://www.itavisen.no/sak/773398/Slik_blir_Far_Cry_2/
Offisielt nettsted: http://farcry.us.ubi.com/

Race Pro

Plattform: Xbox 360 | Slippdato: November

Ingen glede-seg-til-liste uten et skikkelig bilspill, og svenskutviklede Race Pro ser svært lovende ut. Her står realismen i høysete, og er du ute etter triksing og "pimping", må du se en annen vei.

Utviklerne lover 350 lisensierte biler og 13 baner, og de hevder å ha hatt fokus på autentisk lyd (opptak er gjort inne i hver bil) og autentiske cockpiter. Kanskje ikke så rart når det er Henrik Roos som står i spissen for utviklingen? Han har nemlig vært profesjonell racer i mange år.

Offisielt nettsted: http://simbin.se/

>> Les mer: Spillene vi gleder oss til (side 1)

>> Les mer: Spillene vi gleder oss til (side 3)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer