Spillet alle burde kjøpe!

Verdens anmeldere har fått hakeslipp.

Spillet alle burde kjøpe!
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi fores med nye versjoner av Fifa, en uendelig rekke skytespill og bilspill som stadig ser lekrere og lekrere ut, er det ofte langt mellom de virkelige høydepunktene.

Du vet - den type spill som underholder deg så til de grader at du glemmer tid og sted og bare spiller og spiller?

World of Goo er nettopp et slikt spill.

2 utviklere

Og - mens de store selskapene spytter inn millioner av kroner og hyrer inn dusinvis av utviklere, er World of Goo utviklet på gutterommet av 2 karer som bare ville "[make] games the old fashioned way - a team of two, no money, and a whole lot of love".

Spillene vi gleder oss til i høst

I World of Goo må du bruke hjernen flittig og løse fysiske utfordringer på løpende bånd. Du styrer en haug av små klumper (Goo-er) og må bruke dem kreativt for å få dem inn i et rør, som er "målstreken" i hvert brett. Gooene har forskjellige egenskaper - noen er faste og kan brukes til murer og reisverk, andre er elastiske og setter seg fast i vegger, regndråper gjør ting tyngre, noen kommer når du "plystrer" (ved å trykke et sted på skjermen) og mer til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer