Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Vi elsket den forrige Splinter Cell, og Sam Fischer ble vår nye helt. Nå har UbiSoft sluppet oppfølgeren, og vi lurer på om den er like gripende som originalen? Og hva med flerspillermulighetene? Les videre for svaret!

Publisert
Sist oppdatert

Det oiginale Splinter Cell (les vår anmeldelse) ble en kjempesuksess på tvers av plattformer, og det var absolutt velfortjent. Spillet redefinerte tross alt snikesjangeren som Metal Gear Solid skapte, og skapte en drøss med etterlignere. UbiSofts Shanghai studio har vært opptatt med oppfølgeren en god stund nå, og resultatet er rett og slett sjokkerende bra.

Det har vært debatt om hvorvidt Pandora Tomorrow er en ekte oppfølger eller bare en slags utvidelse. Det er klart at enkeltspillerdelen er ikke dramatisk forskjellig fra det første spillet, men flerspillermodusen er så bra gjennomført at man kunne nesten gitt det ut som et eget spill.

I skyggene igjen

Men la oss begynne med singleplayer. I det første spillet stiftet vi altså bekjentskap med Sam Fisher, den hemmeligste av alle hemmelige spesialagenter. Utstyrt med den nyeste teknologien og akrobatiske bevegelser brukte han skyggene til sin fordel for å ta terrorister og andre uhyggelige personligheter i en politisk ustabil periode i nær fremtid.

I Pandora Tomorrow er premissen svært lik. Nok en gang er Sam Fischer alene mot overveldende odds, og skyggene er din beste venn. Du blir transportert til diverse lokajoner verden rundt (Paris, Indonesia, Los Angeles...) og bedt om å infiltrere, eliminere og forbli usett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer