Splinter Cell (PC)

Hvis du trodde Splinter Cell på XBox var bra, bare vent til du ser PC-versjonen. Det er noe av det mest involverende vi har spilt på en god stund.

Publisert
Sist oppdatert

Splinter Cell fra UbiSoft ble sluppet med brask og bram i fjor høst, og toppet raskt salgslistene for XBox-spill. Velfortjent – Splinter Cell levde virkelig opp til forventningene. Nå har UbiSoft konvertert spillet til PC, og selv om det i grunn er samme spill, er versjonen så bra at den er verdt en egen omtale.

En kort oppsummering for deg som ikke har fått med deg hva Splinter Cell handler om: Forholdet mellom USA og den tidligere Sovjet-republikken Georgia er tilspisset etter at to amerikanske agenter som infiltrerte systemet til den nye presidenten i landet, forsvant. USA vil gjerne vite hva som skjedde med dem, men på en mest mulig diskret måte. Derfor sender de inn deg, Sam Fischer.

Sam er en topptrent og erfaren spesialagent, og utstyrt med en mengde høyteknologiske gadgets må han finne ut hvor agentene er blitt av. Naturligvis kommer du på sporet av en mye større intrige, og plutselig må en krig avverges. Det er ikke uten grunn at Tom Clancy’s navn figurerer på omslaget til spillet, for historien er som hentet rett fra en av hans noveller. Spionasje, storpolitikk, terrorisme og diplomatiske kriser er stikkordene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer