Spore: E3s mest originale spill

Los Angeles (DinSide Data): Den legendariske Will Wrights nye prosjekt er godt på vei. Vi fikk en introduksjon til Spores verden. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

Spore er et av de spillene det virkelig er vanskelig å beskrive. Det er Will Wrights (skaperen av The Sims, blan annet) hjertebarn, og blander sjangere som ingen andre har gjort før. Vi ser litt av The Sims i Spore, men også Civilization, Black & White og tradisjonelle strategispill. Alt dette er pakket inn i en sjarmerende ramme som bare Will Wright klarer å få til.

Det skal mange ord til for å beskrive alle aspektene av spillet. Det er også vanskelig å forstå hva det umiddelbare målet er, eller hvordan man kommer dit. En 20 minutters presentasjon av selveste Will holder egentlig ikke, men det faktum at den ikke ukjente Steven Spielberg stjal vår opprinnelige avtale med Will for å se på spillet, sier litt om oppmerksomheten.

Vi prøver uansett. Det starter med skapning av et lite dyr som skal representere oss i spillet. Dyret har en fantasifull utforming, og kan modelleres nesten uten begrensninger. Vi kan legge til armer, bein, plassere øynene, og plutselig setter vi munnen et helt annet sted. Du kan fargelegge dyret med diverse teksturer, og det ferdige resultatet ligner noe Pixar kunne har brukt årevis på å designe, og i Spore tar det minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer