Spotify + Youtube = Youtify?

Youtify ligner til forveksling Spotify, men er gratis for alle.

Ideen bak Youtify er god, men gjennomføringen er foreløpig ikke helt 100%.
Ideen bak Youtify er god, men gjennomføringen er foreløpig ikke helt 100%. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig dukker det opp programmer og nettjenester som benytter YouTube som grunnmateriale. De fleste av disse fokuserer på video, for eksempel Desktube, som er et frittstående Windows-program.

Youtify er en ren nettjeneste med en annen tilnærming, nemlig musikk. I YouTube-arkivene finnes som kjent millioner av musikkvideoer, konsertopptak og annet musikkrelatert materiale, og tanken bak Youtify er å gjøre det like enkelt å søke, spille av og lage spillelister basert på YouTube-videoer, som det er å gjøre det samme med musikken i Spotify.

Utviklerne av Youtify omtaler nettjenesten bare som et skin til YouTube, men likhetstrekkene med Spotify er mange. Både farger, layout og den generelle bruken er veldig lik, men i motsetning til Spotifys platecovere vises YouTube-videoen nede til venstre i vinduet i Youtify.

Det er nesten flere likheter enn forskjeller mellom Youtify og Spotify

Ikke like bra, men gratis

Spillelister som du oppretter huskes neste gang du besøker nettjenesten, riktig nok hvis du sitter på samme PC og ikke har rensket surfehistorikk og cookies siden sist. Da starter du med blanke ark, for tjenesten har foreløpig ikke noen innloggingsmulighet. "Top 100" og "Best of YouTube" er to spillelister som følger deg uansett, og hvis du først og fremst er opptatt av hitlistene, kan jo dette være tilstrekkelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer