Spotify familie – slik gjør du det

Inntil fem ekstra familiemedlemmer for en femtilapp ekstra.

SPAR PENGER: Om du betaler for flere Spotify-abonnement, kan det være hundrelapper å spare hver måned på å velge familieabonnementet i stedet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
SPAR PENGER: Om du betaler for flere Spotify-abonnement, kan det være hundrelapper å spare hver måned på å velge familieabonnementet i stedet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig senket Spotify prisene på sitt familieabonnement slik at de nå, sammen med Apple, er billigst for familier.

For – mens én person fortsatt må betale 99 kroner i måneden, kan man legge til inntil fem andre familiemedlemmer på den samme kontoen mot å betale en femtilapp ekstra; altså 149 kroner. Før prisreduksjonen måtte man betale en ekstra femtilapp for hvert familiemedlem utover førstemann.

LES OGSÅ: Pebble med liten Spotify-dings

Mange husstander betaler for flere abonnement, og har kanskje ikke byttet til familieplanen med de gamle prisene en gang. Dermed blir besparelsen umiddelbar om man bytter over til et familieabonnement.

Med et familieabonnement har hver person sin egen Spotify-konto; akkurat på samme måte som om man betalte for et premium-abonnement hver for seg. Dermed slipper man å blande sammen spillelister, lyttehistorikk og unngår også at musikken pauses hos én dersom en annen starter å spille.

Slik gjør du det

Betaler du Spotify-abonnement for flere enn deg selv, vil det altså være penger å spare på å gå over til et familieabonnement.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer