Spotify for iPhone

Endelig er Spotify tilgjengelig i App Store. Og på Android Market.

Spotify for iPhone
Publisert
Sist oppdatert

For halvannen uke siden ble det bekreftet - Apple hadde godkjent Spotify som ny app i App Store, og som vi skrev den gang, tar prosessen normalt 7-14 dager fra en applikasjon er godkjent til den dukker opp.

Det gjorde den sent søndag kveld, og har du iPhone, kan du nå laste ned klienten via denne lenka: Spotify for iPhone. Har du en Android-basert telefon, finner du klienten på Android Market.

Selve applikasjonen er gratis, men du er nødt til å være premium-medlem for å bruke de mobile klientene. Medlemsskap koster 99 kroner i måneden, eller 999 1188,- kroner dersom du betaler for 12 måneder med en gang.

Les også: Dette er Spotify

Via mobilklienten kan du søke etter og lytte til musikk på samme måte som i PC-versjonen, og det finnes også muligheter for å gjøre spillelistene tilgjengelige offline, slik at du kan lytte til dem dersom du sitter på flyet eller befinner deg et sted uten nettilgang. Dette krever imidlertid at du har trådløst nett tilgjengelig når du synker spillelista. Vi har nettopp prøvd dette, og kan skrive under på at dette fungerer utmerket. Legger du til sanger i en spilleliste på en av enhetene du har koblet mot kontoen din, tar det også bare et par sekunder før den dukker opp på den andre enheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.