Spotify for Nokia, Samsung og Sony Ericsson

Millioner av sanger - tilgjengelig over alt.

Spotify for Nokia, Samsung og Sony Ericsson
Publisert
Sist oppdatert

Spotify melder i dag om at de har klargjort programvaren for Symbian-telefoner. Det betyr at eiere av mange Nokia, Sony Ericsson og Samsung-mobiler, nå kan få tilgang til millioner av sanger fra Spotify sitt gigantiske musikkbibliotek.

Blant modellene som er støttet finner vi blant annet Nokia 6220 Classic, E71 og 5800 XpressMusic, samt Samsung G-i7119, Omnia HD og Sony Ericsson Satio.

Spotify tok verden med storm da tjenesten ble lansert i fjor, først for PC og Mac. Helt gratis kunne man fråtse i millioner av sanger fra alle de store plateselskapene, bare avbrutt med reklamesnutter i ny og ne mellom sangene.

Koster på mobil

Senere kom mobilversjonen, først for Android-telefoner og iPhone, og nå altså også for Symbian. Det krever imidlertid at du tegner abonnement på Spotify Premium (99 kroner måneden). Du vil da både få muligheten til å avspille musikken direkte (streame), eller laste ned til offline bruk. Du slipper også reklameavbruddene.

Hele listen over Symbian-telefoner som er støttet finner du her. Der finner du også instrukser om hvordan du installerer Spotify-klienten på telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer