Spotify nå med apps

Vi har prøvekjørt den siste versjonen, og her er det MYE å like.

Spotify har nå fått støtte for apps, samt en langt bedre forside enn før.
Spotify har nå fått støtte for apps, samt en langt bedre forside enn før. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den siste versjonen av Spotify-programvaren finnes det nå støtte for "apps", eller utvidelser som vi kanskje synes er en mer passende betegnelse. I tillegg er programvaren pusset opp ytterligere, med en ny startside som i større grad "tar pulsen" på det som skjer rundt deg på Spotify.

Og la oss si det med en gang – disse nyhetene er i våre øyne det største som har skjedd Spotify siden lanseringen i 2008.

Inkluderingen av apper gir nemlig Spotify en helt ny dimensjon. Tidligere har tjenesten vært kritisert for dårlig redaksjonelt innhold, der alt du fant var en toppliste og en liten (og ganske tilfeldig) oversikt over de siste albumene som var lagt inn i det gigantiske biblioteket. Implementeringen av sosiale funksjoner i form av Facebook-pålogging hjalp på, men fortsatt var denne biten noe mangelfull.

Beta-versjon med 12 nye apps

Ved lanseringen er det nå flere tjenester som er knyttet opp mot Spotify, og som gir nye innfallsvinkler mot det å oppdage ny musikk. Eksempelvis er Dagbladet en av de tolv appene som finnes ved lansering og gir deg en skreddersydd side i Spotify med de siste plateanmeldelsene, redaksjonens spillelister etc. Det er bare å trykke på et album for å høre. Også andre medier har tilsvarende sider, som Rolling Stone Magazine, Pitchfork og The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer