Spotify oppgraderes med nye funksjoner

Endelig kan du importere din egen musikk.

Endelig får du Spotify-kompiser du kan dele musikken din med. Foto: Spotify
Endelig får du Spotify-kompiser du kan dele musikken din med. Foto: Spotify Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: Den nye versjonen av Spotify, v0.4.3, ble lansert tidligere i dag, men i ettermiddag har Spotify trukket den tilbake på grunn av for stor pågang på deres servere. Se nederst i artikkelen for alternative nedlastingssteder.

I en pressemelding fra Spotify får vi vite at den svenske musikktjenesten oppgraderes klokka 10 i dag - de største nyhetene er muligheten for å legge til venner og koble tjenesten til Facebook, i tillegg til at du endelig kan legge inn dine egne musikkfiler inn i programmet for å fylle inn hullene i Spotify-biblioteket.

Det vil også si at brukernavnet ditt nå får en profilside som andre brukere kan besøke, vel å merke dersom du ønsker det selv. På din profilside vil Spotify vise sangene og artistene du har hørt mest på den siste uka.

Vi gleder oss også over en ny funksjon, kalt inbox, der du kan dra sanger eller spillelister over brukernavnet til en av vennene dine dersom du mener at det er noe de burde lytte på. Sangene dukker da opp i vedkommendes innboks. Videre vil sangene vennene dine poster på Facebook også dukke opp i din egen feed på Spotify, og spillelister du deler med andre vil også vise deg hvor mange som har lyttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer