Spotify slår voldsomt tilbake

Har lagt ut 10 000 nye album på én dag.

Publisert
Sist oppdatert

Spotify er en Internett-basert musikktjeneste, der du som bruker fritt kan velge og vrake mellom millioner av låter. Det beste er at den reklamefinansierte delen av Spotify er helt gratis og lovlig å bruke. For 99 kroner i måneden får man tilgang til tjenesten helt uten reklame.

Tjenesten har vært hyppig omtalt og applaudert i mediene den siste tiden, men da selskapet i forrige uke meldte om at de var blitt tvunget til å fjerne en del av musikken fra biblioteket, som følge av uklar lisensproblematikk i forskjellige land, var det nok mange som tenkte at Spotify hadde fått et alvorlig skudd for baugen.

Les saken: Spotify fjerner låter

I dag kom derimot beviset på at Spotify lever i beste velgående, og muligens var fjerningen av spor en mindre alvorlig manøver enn hva skeptikerne trodde. I selskapets blogg kommer det nemlig fram at det er lagt til mer enn 10 000 nye album bare det siste døgnet.

OPPDATERT: DinSide tok en rask oppsummering, og kom først fram til at det var snakk om 300 000 nye låter. Siden har Spotify oppdatert listene, og det riktige antallet ser ut til å ligge på rundt 100 000 nye låter, bare det siste døgnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer