Spotify

Her er tjenesten som vil tukte selveste iTunes Music Store.

Spotify
Publisert
Sist oppdatert

Vi deler ut flere invitasjoner! Se nederst i artikkelen.

At store ting er i ferd med å skje med måten vi hører musikk på er hevet over en hver tvil, og i den forbindelsen har vi skrevet om flere musikktjenester på DinSide i det siste. Bare den siste uka har vi tatt en titt på 7digital (DRM-fri musikkbutikk) og Dizzler, som tilbyr 6,7 millioner låter gratis i nettleseren.

Sistnevnte er en av mange gråsonetjenester som ikke gjør noe ulovlig pr definisjon (fordi filene ligger hos andre), men som ikke nødvendigvis faller i veldig god smak hos plateselskapene. I tillegg spriker kvaliteten på lydfilene.

I dag skal vi imidlertid se på den svenske tjenesten Spotify, som har avtalene i orden med plateselskapene, der Sony BMG, Universal, Warner og EMI (m.fl.) er representert.

Og - etter å ha prøvekjørt Spotify et par dager er vi svært, svært imponerte. Faktisk er det ikke umulig at dette blir måten vi nyter musikk på i fremtiden, og nettopp derfor kan Spotify være tjenesten som klarer å kapre andeler fra iTunes Music Store.

De 25 beste nettjenestene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer