Sprout

Med Sprout kan du lage alt fra jukebokser til hele nettsider i Flash - uten å bruke annet enn nettleseren.

Publisert
Sist oppdatert

I de tidlige dagene til Internett var det ikke lett for hvermansen å lage innhold til nettet på egen hånd. Selv om mange kanskje vil si at HTML kun tar noen timer å lære seg, kan det virke uforståelig og vanskelig for enkelte.

Tidligere har vi vist dere lesere hvordan man lager sin egen Google-startside. Startsiden kan ha mange forskjellige bokser med innhold du bestemmer selv. Men selv om du kan velge, er det forbeholdt de med tilstrekkelige kunnskaper å faktisk lage innhold.

DinSide Data har fått tak i en beta-invitasjon til en ny nettjeneste kalt Sprout.

Veldig enkel Flash

Med Sprout kan du veldig enkelt lage en jukeboks eller et slideshow og publisere det på sider som Facebook eller som en egen nettside. Det litt spesielle er at grensesnittet minner veldig mye om Flash-pakken til Adobe, men alt foregår altså i nettleseren.At det krever litt trening er det ingen tvil om, men band og organisasjoner som trenger en kjapp løsning for å promotere seg selv vil kunne dra nytte av Sprout. Det meste gjøres med dra og slipp - velg hva slags innhold du vil ha, og dra det dit du vil ha det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer