Squeezebox Radio: Fordi den virker

En nettradio med Facebook-funksjon? Ja, det er faktisk mulig.

Squeezebox Radio: Fordi den virker
Publisert
Sist oppdatert

Squeezebox Radio er rett og slett en nettradio, som i tillegg lar deg bruke nettbaserte musikktjenester og lar deg spille av musikk du har lagret på PC-en eller nettverket ditt.

Det som virkelig imponerer oss er imidlertid hvor enkel den er i bruk.

Fra bra til bedre

For etter å ha testet både Squeezebox, Squeezebox Duet og ikke minst high-end produktet Transporter begynner vi nå å få god kjennskap til Squeezebox-universet.

Vi føler derfor vi har belegg for våre ord når vi konstaterer at brukeropplevelsen har blitt mye bedre, ja Squeezebox Radio oppleves faktisk som så enkel i bruk at selv husets femåring fint klarer å bruke den.

Men vi får starte fra begynnelsen.

Lekker liten sak

Squeezebox Radio glinser innbydende mot deg når du pakker den opp, og jada; vi synes dette ser riktig så bra ut. Pianolakken har imidlertid sine ulemper, og skal du bevare det flotte utseendet bør ikke pussekluten være for langt unna.

På høyre side får du også opp en liten (2,4 tommer) fargeskjerm av LCD-typen, som via tekst og bilder gjør det svært enkelt både å stille den inn, og ikke minst: Å ha full kontroll over hva du hører på, eller hvor du befinner deg når du blar deg gjennom ditt eget musikkbibliotek.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer