SSX3

Det er foreløpig lite snø utenfor vinduet vårt, men det stopper oss ikke fra å nyte dette herlige snowboardspillet. Vi klarte såvidt å rive oss løs lenge nok til å skrive denne artikkelen...

Publisert
Sist oppdatert

Vi ble meget begeistret over de to første SSX-titlene, og tilbrakte mange timer foran PlayStation 2-maskinen vår med disse urealistiske, men ekstremt underholdende snowboardspillene. I disse oppfølgerdominerte tider var det jo aldri noen tvil om at det ville komme et nytt SSX-spill før eller senere, men vi hadde aldri ventet oss noe så genialt. Den vanlige prosedyren ved oppfølgere er tross alt å legge til noen nye baner og figurer, og vips så tjener vi penger. Men ikke her – utviklerne av SSX har gått tilbake til tegnebrettet og leverer et spill som går langt over våre forventninger.

Overveldende

Konseptet med SSX3 er ganske radikalt forskjellig fra de tidligere spillene. Før bestod SSX rett og slett av svære baner plassert i diverse lokasjoner. Nå foregår spillet på ett enormt fjell, og samtlige baner er koblet sammen, selv om du naturligvis ikke får tilgang til alt med en gang.

Fjellet består av tre topper. I det du begynner, får du bare bruke den første og laveste av fjelltoppene, og denne inkluderer flere baner, en big air-rampe og en pipe. Når du har fullført visse oppgaver, låses opp den andre fjelltoppen, og til slutt den tredje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer