Flytte spillelister

Stamp er muligens den beste måten å flytte spillelister mellom strømmetjenester

Men du bør velge premium-utgaven.

ENKELT: Trenger du å kopiere spillelistene dine mellom musikk-strømmetjenestene, er dette en løsning som fungerer. Foto: Bjørn Eirik Loftås
ENKELT: Trenger du å kopiere spillelistene dine mellom musikk-strømmetjenestene, er dette en løsning som fungerer. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Musikkstrømming er mye mer enn bare Spotify. De siste årene har vi fått et rikt utvalg av tjenester, mange av dem har vi skrevet om her på Dinside mange ganger: Google Music, Apple Music, Tidal (Wimp), Microsoft Groove, Beat og mange flere.

Personlig var jeg heldig og fikk prøve Spotify lenge før lanseringen, og begynte straks å bygge et bibliotek av spillelister. Og nettopp disse spillelistene er hovedårsaken til at jeg knapt har vurdert andre tjenester. Det tar nemlig tid å bygge opp slike lister. Mye tid.

Flytte spillelister mellom tjenestene

Det finnes imidlertid løsninger på det meste, inkludert kloning av spillelister mellom strømmetjenester. Vi har tidligere blant annet fortalt deg hvordan du kan flytte musikk fra Spotify til Apple Music. Noen metoder er enkle og rett fram, mens andre er svært kompliserte og virker i beste fall annenhver gang hvis du sitter helt rolig med foldede hender og holder pusten.

Det finnes imidlertid en alt-i-ett-løsning som stort sett fungerer tilfredsstillende. Stamp er navnet på tjenesten, som både kommer som et program til Mac/Windows og app til Android og iOS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer