Star Wars: Episode III

Filmen er glimrende, men det offisielle Episode III-spillet havner dessverre fullstendig i skyggen. Hvorfor det? Vi har prøvekjørt spillet og gir deg svaret.

Publisert
Sist oppdatert

Vi ville i utgangspunktet ikke ødelegge filmopplevelsen ved å spille spillet før vi fikk sett filmen. Episode III-spillet følger nemlig handlingen svært tett og inneholder masse filmklipp fra filmen. Nå som vi har sett filmen – og ble veldig imponert, var det på tide å prøve ut spillet.

Lite kreativt

Vi skjønte uhyggelig fort at spillet dessverre ikke når filmen til knærne. Selv om det hele starter med den samme introduksjonen som filmen begynner med, altså en fantastisk romkamp, er det kun et ikke interaktivt filmklipp. Vi begynner å spille innendørs, inne i romskipet som den kidnappede senatoren Palpatine befinner seg i. Målet er å fri ham fra den onde General Grevious, og for å komme dit, må vi først kjempe oss gjennom ca. tre hundre tusen identiske droider. Det er i det store og hele det spillet handler om: uendelig lyssabel-slåssing ispedd litt bruk av Kraften. Lyssabelbruken har faktisk mye til felles med Tekken-aktige slåssespill, siden du kan utføre angrepskombinasjoner ved å trykke på riktige knapper til riktig tid. Flere og flere kombinasjoner blir låst opp etter hvert. Men for å være helt ærlig, sett bort fra de mer avanserte boss-kampene, var det ikke spesielt ofte vi følte behovet for avanserte comboer, motstanderne er for det meste så dumme at du kommer langt med å bare trykke tilfeldig og frenetisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.