Star Wars-feber også for spillere

Forventningene til den nyeste Star Wars-filmen når nye høyder, særlig etter at den andre traileren ble sluppet nylig. LucasArts utnytter denne interessen, og pøser på med Star Wars-spill. Vi har sett på demoen til det nyeste spillet, X-Wing Alliance.

Publisert

For de som husker de klassiske spillene X-Wing og TIE Fighter fra henholdsvis 1993 og 1994, er X-Wing Alliance et hyggelig gjensyn. Spillet tilbyr den samme spillbarheten som gjorde forgjengerne (bortsett fra den skuffende X-Wing vs TIE Fighter fra 1997) til kjempesuksesser.

I spillet er du en ung pilot som er nødt til å velge mellom å kjempe mot imperiet sammen med de andre rebellene, eller stå sammen med din familie mot den korrupte Viraxo og hans forretningsimperium. Alt i alt lover LucasArts en spennende historie, som skal engasjere spilleren. Programmererne la vekt på enkeltspiller-delen, men multiplayer-funksjonene har ikke blitt glemt.

Gøy, men ikke fullt så pent

Vi lastet ned demoen til spillet (fullversjonen skal være tilgjengelig i butikkene i slutten av mars). Filen er på 28 MB, altså middels størrelse. Installasjonen var uproblematisk, og vi var kjapt i gang. I demoversjonen er det begrenset hvilke innstillinger det er mulig å forandre på, så vi var nødt til å nøye oss med 640x480 oppløsning. Fullversjonen skal støtte oppløsninger på opptil 1600x1200 punkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer