Star Wars: Republic Commando

Vi venter fremdeles på Episode III, og Lucasarts gir oss mye å gjøre i mellomtiden. For eksempel dette underholdende, om noe kortvarige actionspillet.

Publisert
Sist oppdatert

Star Wars-spillene har virkelig gått opp og ned i kvalitet. Vi husker fremdeles de fantastiske perlene fra midten av 90-taller (TIE Fighter og X-Wing-spillene, for eksempel), samtidig som vi prøver å glemme de typiske cash-in-titlene som dukket opp i kjølvannet av de nyere filmene. Den siste tiden har imidlertid kvaliteten tatt seg opp igjen, og serien har entret nye sjangere: online-rollespill (SW: Galaxies), online-action (SW: Battlefront) og tunge rollespill (den glimrende Knights of the Old Republic-serien). Men hva med de som bare er ute etter enkel og underholdende action med litt taktikk blandet inn? Rebublic Commando kan være svaret.

Originalt?

Dette spillet er en temmelig morsom blanding av en hel rekke titler, og for å være helt ærlig er det ikke på noen måte nyskapende. Men behøver det å være negativt? Kronologisk omhandler Republic Commando perioden mellom Episode II og den kommende Episode III, og sånn sett passer det perfekt å gi det ut akkurat nå. Vi spiller som en av republikkens klonesoldater, som er leder for en topptrent kommandoenhet, og din oppgave er å styre dem gjennom tre forskjellige verdener midt i den blodige klonekrigen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer