Star Wars: Rogue Leader

Et av de mest etterlengtede og omtalte lanseringstitlene til GameCube er basert på tidenes mest poulære filmserie. Vi har sett mange Star Wars-spill, men få av dem kommer i nærheten av den opplevelsen Rogue Leader tilbyr.

Publisert
Sist oppdatert

Spill basert på Star Wars-filmene er det mange av, noen bra og noen dårlige. Vi forstår godt at de lages, det er tross alt snakk om filmer svært mange er glade i, og hvem har vel ikke drømt om å sette seg inn i Millennium Falcon eller en X-Wing. Og vi har hatt muligheten til dette nok ganger, så hvorfor blir vi ikke leie? Det kan vi ikke bli når spillet er så enormt bra.

Rogue Leader er en oppfølger til Rogue Squadron, som først dukket opp på Nintendo 64. Bakgrunnen for spillet et svært enkel, du skal rett og slett fly oppdrag for rebellene, uten noen spesiell sammenheng eller bakgrunnshistorie. Vi har jo alle sett filmene, og vet hva Star Wars handler om, så det er ikke nødvendig med noen innføring... Vi vil bare ut og skyte!

Intenst fra første stund

Bespin, Endor, Hoth, Yavin...disse og mange andre steder vil du besøke i løpet av de 10 oppdragene (pluss noen skjulte brett) spillet har å by på. Alt innholdet er hentet fra de tre originale episodene, så her er det ingen Jar Jar Binks eller søte småbarn bak spakene – selv om et Naboo-skip er blant de hemmelige farttøyene du kan låse opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer