Starcraft Ghost: Lovende fra Blizzard

Los Angeles (DinSide Data): Etter mange klassiske strategispill, entrer Blizzard nå konsollmarkedet med dette tredjepersons-actionspillet. Endelig fikk vi sjansen til å se Starcraft: Ghost med egne øyne.

Publisert
Sist oppdatert

Blizzard er, som de fleste vet, selskapet bak Warcraft- og Diablo-spillene. Deres Warcraft-spinoff, Starcraft, ble også en kjempesuksess for en del år siden. Overraskelsen var stor da selskapet annonserte at deres neste store tittel vil være et actionspill, og at det kun kommer på konsoller. Vi har vært skeptiske til Ghost, men etter å endelig ha prøvd spillet, ser det ut til at våre bekymringer var unødvendige.

Ghost fokuserer på sniking, og personen du spiller er med i Terran-styrken, godt utstyrt med innretninger som skjuler deg fra mistenksomme vakter. Nova, som vår kvinnelige heltinne heter, er i tillegg også meget atletisk og tungt bevæpnet.

En av de tingene som bekymret oss mest med Starcraft: Ghost var at de tidligere skjermbildene viste bare småkjedelige, høyteknologiske brett. Heldigvis er spillet mer variert enn som så, det er en del nydelige utendørsområder, og i tillegg møter Nova på noen ganske så flott designede monstre.

Nova har psykiske evner som gjør livet betydelig enklere, og er en essensiell del av spillet. Du kan blant annet gjøre deg selv usynlig, og blir da naturligvis ikke oppdaget av vakter. Usynlighetseffekten ligner litt på filmen Predator. Du kan også skanne fiender og sjekke om de har noen svake punkter. Det er også mulig å bruke de psykiske evnene offensivt, og slå ut fiender. Døde eller bevisstløse vakter kan bæres vekk og gjemmes, slik at de ikke bli oppdaget. Bruket av kreftene tømmer energien din, så det er viktig å ikke overdrive.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer