Stardock lanserer Launch8

Gjør nye forbedringer i Windows 8 og 8.1

Den nye knapperaden nederst minner veldig om oppgavelinjen på skrivebordet. Den kan også plasseres øverst hvis du foretrekker det.
Den nye knapperaden nederst minner veldig om oppgavelinjen på skrivebordet. Den kan også plasseres øverst hvis du foretrekker det. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stardock har lang erfaring med tweaking av Windows-grensesnittet, for å gi det et nytt utseende eller forenkle prosesser. Selskapet var for eksempel veldig tidlig ute med å lage en klassisk startknapp og startmeny til Windows 8.

Forbedrer startskjermen

Nå kommer imidlertid en løsning for dem som synes den gamle startmenyen har gjort sitt.

Det siste prosjektet fra Stardock har fått navnet Launch8, og er en egen linje med apper og programmer som ligger fast i toppen eller bunnen av startskjermen i Windows 8 og 8.1.

Med fast menes at den er synlig uansett hvordan du sveiper til venstre og høyre på startskjermen, slik at du alltid har rask tilgang til dem.

Derfor egner den seg til å inneholde apper og programmer du bruker ofte, omtrent slik du kan bruke den oppgavelinjen til på det klassiske skrivebordet.

Du kan til og med høyreklikke ikonene (eller holde fingeren på dem hvis du bruker berøringsskjerm), og få opp en såkalt "jump-list" med tilleggsvalg, akkurat som du kan med oppgavelinjen i Windows 7 og Windows 8.

Hvis du har åpne vinduer i en app eller program, vises dette med en blå strek over ikonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer