Stardock MyColors

Lyst å oppgradere skrivebordet litt? Da er dette en kjekk gratis mulighet.

Publisert
Sist oppdatert

Stardock har i mange år tilbudt verktøy for å forandre brukeropplevelsen i Windows, blant annet gjennom det som populært kalles skinning av brukergrensesnittet.

De fleste løsningene koster penger, men i ny og ne dukker det opp gratisprogrammer fra Stardock som er verdt å få med seg. Ett av dem bærer navnet MyColors, som fungerer både i Vista og i XP.

Nok en gang er det brukergrensesnittet som får gjennomgå, med nye farger, effekter, menyer og ikoner.

Nytt er at det nå følger med små miniprogrammer med programmet, ikke ulikt gadgets og widgets som vi kjenner fra andre sammenhenger.

Fire gratis-temaer

Stardocks forretningsmodell er grei nok. Du får i utgangspunktet kun med ett skrivebordstema, og ønsker du flere, finnes både gratistemaer, og temaer som koster penger. Disse lastes ned fra nettet ved behov, og normalt ligger prisen på rundt 100 kroner pr tema.

I skrivende stund tilbys fire gratis-temaer. Det som følger med installasjonenen heter "Think Green", og egner seg meget godt for alle som er opptatt av miljø og symbolikk knyttet til miljøvennlige løsninger. De andre tre kan du laste ned separat. Du ser skjermbilder av disse nederst i denne artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer