Startknappen tilbake i Windows 8.1?

Meget sannsynlig, men ikke for alle, hevder Windows-evangelist Paul Thurrott.

Startknappen nederst til venstre venstre, slik den framstår i Stardocks løsning for Windows 8. Den koster 30 kroner å bruke, men kan bli overflødig i Windows 8.1 Professional og Enterprise, hevder Paul Thurrott.
Startknappen nederst til venstre venstre, slik den framstår i Stardocks løsning for Windows 8. Den koster 30 kroner å bruke, men kan bli overflødig i Windows 8.1 Professional og Enterprise, hevder Paul Thurrott. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Windows 8.1 (Blue) er ventet i butikkene til sommeren. Den første store oppgraderingen av Windows 8 vil inneholde en rekke forbedringer, blant annet i standard-appene og den nye startmenyen som dekker hele skjermen.

Gjensyn - for noen

Ifølge Windows-evangelist Paul Thurrott, som sitter tett på kilder i Microsoft, vurderer selskapet å gjeninnføre startknappen, og samtidig åpne for muligheten å gå direkte til det klassiske skrivebordet når man logger seg inn.

Det skal imidlertid ikke være på tale å gi brukerne denne muligheten i standardutgaven av operativsystemet, kun i Professional- og Enterprise-utgavene, som i stor grad er myntet på bedrifts- og entusiastmarkedet. Og det skal ikke være snakk om å gjeninnføre den klassiske startmenyen. Dersom startknappen kommer tilbake, vil den ganske enkelt bare åpne den nye, heldekkende "Metro"-menyen, skriver det tyske magasinet Winfuture.de

Ikke bekreftet

Noen bekreftelser fra Microsoft foreligger ikke i skrivende stund, men vi følger utviklingen tett, og kommer også til å være tidlig ute med tester av Windows 8.1 når det foreligger. Det skjer sannsynligvis i løpet av sommeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer