Startproblemer for Disney+

Fungerer ikke på mange enheter.

LANSERT I DAG: Mange brukere rapporterer dog om problemer med å få logget på Disney+. Foto: Pål Joakim Pollen
LANSERT I DAG: Mange brukere rapporterer dog om problemer med å få logget på Disney+. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barnefamilier over det ganske land har ventet i månedsvis - i dag lanseres omsider Disney+ i Norge, nesten ett år etter at tjenesten debuterte i de første landene.

Dessverre ser det ut til at Disneys strømmetjeneste har fått startproblemer i dag.

Android-versjonen er det flere som har utfordringer med. Vi har fått e-post fra lesere som har problemer, og vi har hatt problemer selv.

En leser skriver følgende til Dinside:

PS4-appen starter og logoen kommer opp, så kommer det en feilmelding. Android appen (på galaxy S8) bare kræsjer og lukker seg før den i det hele tatt har startet. Og på ipaden (mini 2) kommer jeg til innlogging, men får så feilmelding om at den epostadressen jeg har registrert abonnement på tilhører en region som ikke er støttet. Så her er det mange problem på mange fronter.

OOPS: Slik så det ut da Dinsides leser startet Playstation 4-utgaven av Disney+-appen.
OOPS: Slik så det ut da Dinsides leser startet Playstation 4-utgaven av Disney+-appen. Vis mer

Selv opplevde vi at Android-appen bare krasjet etter at logoen var vist både på telefonen og TV-en, men etter å ha «drept» appen fungerer det nå begge steder.

Facebook-siden til Disney Plus Norge ser det også ut til at flere av følgerne har utfordringer i dag, særlig på Android. Blant tipsene som går igjen er å «drepe» appen, installere den på nytt eller skifte språk til engelsk før man logger på, noe som også ser ut til å løse problemet på enkelte smart-TV-er.

Vi har henvendt oss til vår pressekontakt hos Disney+, men foreløpig ikke fått noen kommentar. En skal dog ikke se bort i fra at trykket mot Disneys servere er ekstra høyt siden tjenesten åpnet i åtte nye europeiske land i dag, og at denne typen problemer vil reduseres de nærmeste dagene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer