Stasjonær eller bærbar?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Stasjonær eller bærbar?

Jeg har fått litt penger, og klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal kjøpe en kraftig bærbar eller en stasjonær og en netbook. Med kraftig mener jeg grafikk, jeg spiller ganske mye på PC-en.

Hva anbefaler du?

Julian

Datadoktoren svarer

Hei

Du får fremdeles mer ytelse for pengene ved å kjøpe en stasjonær PC, så hvis du spiller krevende spill ville jeg absolutt anbefale det. Dessuten er det mulig å oppgradere en stasjonær, med kraftigere grafikk, flere disker osv. Dette er i praksis omtrent umulig på en bærbar.

Men spørsmålet er om du klarer deg med en netbook/minibærbar som portabel PC. De er ganske mye tregere enn "ordentlige" bærbare hvis du prøver deg på mer enn surfing og kjøring av små og enkle oppgaver - helst en av gangen.

Jeg ville kontaktet forskjellige databutikker og bedt om tilbud på to maskiner som tilfredsstiller kravene dine. Det er jo dette som er jobben til de som jobber i butikkene, og noen av dem burde kunne komme opp med både gode forslag og tilbud.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer