B&O H95:

Steike, for en prislapp

Danskene slår på stortromma.

DYRE: B&O H95 markerer Bang&Olufsens 95-årsjubileum og får en veiledende pris på nesten 9.000 kroner. Foto: B&O
DYRE: B&O H95 markerer Bang&Olufsens 95-årsjubileum og får en veiledende pris på nesten 9.000 kroner. Foto: B&O Vis mer
Publisert

I markedet for trådløse hodetelefoner med støydemping har de fleste produsenter valgt å legge seg et sted mellom tre og fire tusen kroner for toppmodellene.

Bang&Olufsen er blant de som har ligget litt i overkant. Eksempelvis kostet 3. generasjon H9 5.000 kroner da de ble lansert i fjor, mens du i dag kan få dem rundt tusenlappen rimeligere.

Men 5.000 kroner er ingenting mot selskapets jubileumsmodell. H95 markerer at det er 95 år siden selskapet ble stiftet (1925), og det er ikke veldig langt unna 95 hundrelapper du må ut med for den nye toppmodellen - den får en veiledende utsalgspris på svimlende 8.750 kroner, altså rundt det dobbelte av toppmodellen fra de fleste av konkurrentene.

De 95 første eksemplarene, som allerede er solgt ut, får gravert et nummer fra 1 til 95 på det medfølgende etuiet. Hodetelefonene blir tilgjengelige i sort og grå utgave og tilgjengelige fra 10. september.

38 timers batteritid

Her loves det aktiv støydemping i toppklasse som baserer seg på fire utvendige mikrofoner, med 38 timers batteritid (50 uten støydemping) og støtte for både SBC, AAC og AptX Adaptive.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer