Steng nettlinja med Freedom

Lei av å kaste bort tid?

TIDSTYVER: Det er lett å falle for fristelsen, men nettsurfing kan fort ta mye tid.
TIDSTYVER: Det er lett å falle for fristelsen, men nettsurfing kan fort ta mye tid. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å surfe på nettet er definitivt vanedannende, og mang en ambisjon om å gjøre noe ferdig før kvelden er omme har blitt kvalt av fristelsen for programvinduer med et tekstfelt som begynner med http://.

Er du blant dem som sjelden klarer å motstå surfefristelsen mens du egentlig skulle ha gjort noe annet, kan dagens lille godbit, Freedom, være noe for deg.

Programmet har kun én funksjon. Det dreper nettilgangen din i x antall minutter, der du selv angir x. Maksimal utestengelse er satt til 8 timer, altså 480 minutter.

Du kan selvsagt omgå sperren, men da er du faktisk nødt til å starte maskinen på ny, som i mange tilfeller er en høy nok terskel til at du dropper det.

Bli mer effektiv:

Samleside: Produktivitet

Trenger du med andre ord å være effektiv de neste to timene, starter du Freedom, setter intervallet til 120 minutter og fokuserer på det du skal gjøre. Nettet får du ikke tilgang til.

Freedom kan lastes ned i en gratis prøveversjon som fungerer fem ganger. Dernest må du vurdere om $10 (ca 60 kroner) vil være en god investering for å tvinge deg vekk fra surfevanene en gang i blant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer