Sterke actionspill fra UbiSoft

Los Angeles (DinSide Data): Tom Clancy-lisensen er populær, og UbiSoft fortsetter å gi ut spill basert på forfatterens ideer. Vi har prøvd to svært lovende titler.

Publisert
Sist oppdatert

De tidligere Tom Clancy-spillene, Rainbow Six og Ghost Recon, ga oss unikt innblikk i hvordan det føles å være elitesoldat og en del av antiterror-styrker . Utviklerne Red Storm er godt i gang med flere spill som bygger på dette konseptet, og Raven Shield er et av disse. Raven Shield føyer seg inn i Rainbow Six-serien, men er fult av nytt innhold og nye ideer.

Ideen bak spillet er fremdeles lagbasert action, du leder en håndfull topptrente spesialsoldater gjennom oppdrag som går ut på å fange eller eliminere terrorister. Oppdragene foregår i Latin-Amerika, og er for det meste innendørs – men det betyr ikke at du ikke får lov å bevege deg ut. Hele poenget med spillet er intens action i trange ganger og små rom, men spillet bruker nå Unreal-motoren, som tillater all slags flotte omgivelser.

Red Storm har jobbet masse med lagaspektet, du har nemlig høyere innflytelse på ditt lag enn før. Samtidig er den kunstige intelligensen ekstremt imponerende, og det var en fryd å se de datastyrte soldatene utføre visse oppdrag nesten alene. Flere ganger så vi at motstanderne rett og slett ga opp og lot seg arresterre, så flinke var vi!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer