Stickies 6.5a

Nå kan du kaste Post-it-blokka di.

Publisert
Sist oppdatert

Det er rart med det - selv med all verdens mulighet til å notere ting og tang på PC-en, sverger mange fortsatt til penn og gule post-it-lapper.

Hvis du kjenner deg igjen, er dette gratisprogrammet for deg.

Stickies gir deg nemlig gule lapper på PC-en. Det finnes for så vidt en drøss av andre programmer som ligner, men sjelden har vi sett det så godt utført som her.

I sin enkleste form gir Stickies deg muligheten til å opprette gule lapper som du "klistrer" på skrivebordet, og du kan også la de gule lappene flyte over alle andre programmer slik at de alltid vises. Lappene trenger for øvrig ikke å være gule, og med programmet følger en drøss av ulike design ("skins"), samt et verktøy for å lage egne. Disse kan du også dele med andre, og du finner en drøss på denne siden.

Klistre på nettsider og dokumenter

Men - Stickies blir først briljant når du begynner å bruke det mer avansert. En av de kjekkeste funksjonene er at du kan knytte lappene mot enkelte dokumenter, applikasjoner, kataloger eller nettsider. Kanskje jobber du med et avansert Excel-skjema der du underveis kan notere de gode ideene eller funksjonene på en gul lapp, og dermed vil denne lappen vises hver gang du jobber med den aktuelle fila.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer