Stilig bærbart fra HP

Designavdelingen har jobbet hardt denne gangen.

Stilig bærbart fra HP
Publisert
Sist oppdatert

HP var ikke blant de raskeste da prisene og formatene på bærbare PC-er stupte. Minibærbare og rimelige maskiner til skole og hjem var ikke der HP hadde fokus, men nå er synsfeltet adskillig videre. Samtidig har de også nye maskiner for de som krever mer.

De nye maskinene har de nyeste prosessorene fra Intel, både Atom N450 for de minibærbare og Core i-serien for de større formatene. I tillegg har altså design fått stor oppmerksomhet.

Mini 210

En typisk minibærbar har i dag praktisk samme spesifikasjoner uansett leverandør. Det som skiller er utførelsen, hvordan man trives med materialet, plasseringen av tilkoblinger, tastaturet og skjermen.

Dessuten spiller apparatet rund maskinen også en rolle, om det er en leverandør man føler seg trygg på, som har et serviceapparat og en serøs profil.

Maskinene kommer med Intel Atom N450, 6-cellers batteri som gir opptil 9,5 timers brukstid, 1 GB minne og 250 GB harddisk. Skjermen har ikke ramme, men heldekkende glassflate, er på 10,1 tommer og har LED som lyskilde. Operativsystemet er Windows 7 Starter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.