Stilig laserpeker fra Esselte

Presentasjoner må vi leve med i overskuelig framtid, enten vi lager og holder dem selv, eller må hygge/lide oss gjennom dem. Esselte gjør sitt til å gjøre den mer effektiv.

Stilig laserpeker fra Esselte
Publisert
Sist oppdatert

Etter at bærbare PCer og Powerpoint overtok presentasjonene, har verden blitt litt bedre. Designet og lesbarheten på det som vises har blitt sterkt forbedret, og en del klarer å få til riktig så proffe og underholdende presentasjoner.

Samtidig går vi glipp av speilvendte foiler, at de legges opp ned, på skeive og i feil rekkefølge. Og ikke minst når presentatøren blir for ivrig og dulter borti speilet eller river ned bunken...

For å gjøre presentasjonene ytterligere mer proffe og elegante, finnes det nye verktøy med praktiske egenskaper. For noen år siden testet vi en laserpeker fra Logitech, som kunne være trådløs mus eller laserpeker.

Men Esselte har en langt nettere og mer elegant løsning - Laser-IT - som er formet som en penn.

Svært enkel i bruk

Stilig laserpeker fra Esselte


Løsningen består av en penn og en mottaker som kobles til USB-porten på PCen.

Det er ingen programvare som skal installeres i de versjonene av Windows som er støttet: Win 98, 2000 og XP. Mottageren blir gjenkjent som et medlem av tastaturfamilien, og de to knappene på pennen fungerer som Page Up og PageDown.

Selve pennen er på størrelse med en vanlig penn, men er litt tyngre, med sine 40 gram. Den ligger godt i hånden, og de tre knappene er plassert slik at de gir en behagelig betjening.

Stilig laserpeker fra Esselte


Den tredje knappen styrer laseren, som er på 1 mW.

Rekkevidden for betjening av presentasjoner er ca 10 meter, laseren rekker mye lenger...

Responsen er helt utmerket, og du slipper å fly frem og tilbake til PCen, du kan peke med laseren og gå frem og tilbake i presentasjonen.

Dette gir deg muligheten til å holde en mer avslappet stil under presentasjonen, og konsentrere deg om det du skal formidle.

Og enklere enn dette kan det vanskelig gjøres!

Pris og levering

Pennen koster rundt 500 kroner og finnes i de fleste forretninger med godt utvalg i kontorutstyr. Du kan også kontakte EET, en av distributørene, for informasjon om forhandlere.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer