Stilig PSP-tilbehør fra Logitech

NYHET: Nei, vi vet fremdeles ikke når PSP kommer til Norge, men i mellomtiden slipper Logitech en del morsomt tilbehør til spillmaskinen. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Vi venter og venter på en offisiell lanseringsdato i Norge, men alt tyder på at vi må smøre oss med tålmodighet. Inntil videre kan vi i alle fall glede oss over at et utvalg spennende tilbehør er på vei, og nå har blant annet Logitech annonsert sitt tilleggsutstyr til den kule spillmaskinen.

Det er ingen tvil om at PSPen er en delikat maskin, og vi hadde ikke likt å miste den i gulvet. Det medfølgende etuiet er heller ikke det mest solide, men i mai skal vi kunne kjøpe Logitechs PlayGear Pocket - en beskyttelse med et lokk som også kan brukes som støtte eller solskjerm. Lokket kan også tas helt bort, slik at den ikke kommer i veien for spillingen. Etuiet har innebygd hodetelefonutgang, slik at headsettet kan benyttes mens PSPen ligger beskyttet.

Hodetelefonene som følger med PSPen er heller ikke verdens beste, og Logitech kommer med egen variant, med både bedre lydkvalitet (spesielt bass) og komfortabel utforming. Disse skal også være tilgjengelige i mai.

PlayGear Amp er dedikerte høyttalere som er tilpasset PSPen, og du kan feste de til konsollen gjennom et stativ. Da kan maskinen stå på bordet og du kan for eksempel se på film med god lydkvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer