Stoffi Player: Bra gratis-alternativ til Spotify

Og den har et ess i ermet.

Denne musikkspilleren lar deg lytte til musikk fra YouTube, og legge dem i spillelister sammen med musikkfiler du har liggende på PC-en. Og det hele er veldig oversiktlig og pent
Denne musikkspilleren lar deg lytte til musikk fra YouTube, og legge dem i spillelister sammen med musikkfiler du har liggende på PC-en. Og det hele er veldig oversiktlig og pent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stoffi Player er en gratis musikkspiller for Windows, utviklet av studenter ved universitetet i Uppsala. Grensesnittet passer veldig godt til Windows (7), den ser faktisk ut som en blanding mellom Utforsker og Windows Media Player. Stikkord er rent, oversiktlig og brukervennlig.

Støtter det meste

Spilleren har støtte for de aller fleste aktuelle musikkformater, eller aac, ac3, aif, aiff, ape, apl, bwf, flac, m1a, m2a, m4a, mov, mp+, mp1, mp2, mp3, mp3pro, mp4, mpa, mpc, mpeg, mpg, mpp, mus, ofr, ofs, ogg, spx, tta, wav og wv for å være nøyaktig.

Det er også veldig enkelt å lage nye spillelister. Bare trykk på "Create new" -knappen til venstre, og dra og slipp sporene du ønsker å legge til.

Bland YouTube-vidoer inn i spillelistene dine

Ikke noe revolusjonerende med det, men Stoffi har et ess i ermet: Integrert YouTube-støtte. Som kjent finner du det meste av musikkvideoer som er utgitt på YouTube, og lydkvaliteten har blitt meget bra på mye av materialet. Her kan du dra og slippe YouTube-videoene inn i spillelistene dine, og spille dem av som om de var musikkspor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer