Stopp virus og hackere

Har du et litt bevisst forhold til internettbruk, bør du egentlig ikke en gang tenke på å spare hva det koster å kjøpe en ”sikkerhetspakke” til maskinen din. Norton Internet Security 2003 er en slik totalpakke som i teorien kan beskytte de fleste nettbrukere mot forskjellige typer angrep.

Stopp virus og hackere
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av en eneste dag sendes det mellom 100 og 200 meldinger med virus til min epostadresse. Enkelte særdeles dårlige dager mottar jeg over tusen virus-meldinger, men takket være DinSides IT-avdeling, utmerkede skanningsrutiner av alle innkommende eposter og generell forsiktighet, har jeg heldigvis vært forskånet fra at mine PCer er blitt infisert. På den annen side har jeg kastet bort mye tid på å hjelpe andre, ettersom både familie og venner har hatt til dels kraftige infeksjoner. Og hver eneste gang har jeg gitt vedkommende som har fått hjelp beskjed om at jeg aldri mer kom til å bruke tid på dem, dersom de ikke umiddelbart installerte et skikkelig antivirusprogram.

Alle har – etter altså først å ha kastet bort mye tid på å rydde opp – gått til anskaffelse av Normans eller Nortons antivirus. Én stakkar gadd ikke å betale, lastet ned Norton Antivirus med Kazaa, hvoretter store deler av harddisken ble slettet. Antivirusprogrammet var nemlig infisert...

Som nordmann er det ikke vanskelig å være varm tilhenger av Normans utmerkede programmer. Men det finnes jo altså konkurrenter fra det store utland, og Norton Antivirus er en av de mest kjente av disse. I Internet Security 2003 får du både et bra antivirusprogram, brannvegg, spam-kontroll og en rekke andre ting. Produsenten – Symantec – ønsker å lage en totalpakke, og de er sant å si kommet ganske langt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer