Microsoft trekker Windows 10-oppdatering

Stopper oppdatering etter masse-sletting av filer

Flere brukere opplevde at store mengder filer var borte.

OPPDATERINGSTRØBBEL: Microsofts nyeste Windows 10-oppdatering skaper trøbbel for flere brukere. Foto: Carlo Allegri/Reuters/NTB Scanpix
OPPDATERINGSTRØBBEL: Microsofts nyeste Windows 10-oppdatering skaper trøbbel for flere brukere. Foto: Carlo Allegri/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge BBC har Microsoft trukket den nyeste oppdateringen av Windows 10 etter rapporter om at flere brukere opplevde at filer var forsvunnet etter installasjon.

Den såkalte Windows 10 October 2018 Update (versjon 1809) ble sluppet i forrige uke, fullstappet av nye funksjoner, deriblant en skybasert utklippstavle som synkroniseres på tvers av PC-er og den nye Your Phone-appen, som lar deg blant annet sende tekstmeldinger rett fra PC-en.

Alt i «Dokumenter» var borte

I et forum på Microsofts nettsider har imidlertid flere brukere rapportert problemer etter å ha installert oppdateringen.

- I natt oppdaterte jeg til 1809, og alt gikk som smurt. Men så oppdaget jeg at alle filene mine i Dokumenter-mappa var sletta. Borte. Poff. Her lå blant annet mange viktige dokumenter og finansiell informasjon, skriver Stuart Dole i forumet, ifølge BBC.

En annen bruker hevder at 220 GB med filer har blitt borte etter oppdatering.

- Dette er ikke til å tro. Jeg har brukt Microsoft-produkter siden 1995 og har aldri opplevd noe som dette, skriver brukeren, som kaller seg for Robert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer