Oculus Quest 2

Stoppet salget

Derfor er det nærmest umulig å få tak i de nyeste VR-brillene fra Oculus.

STOPPET: Facebook har utstedt en frivillig tilbakekalling av skumpolstringen på sine Quest 2 VR-briller. De som allerede har kjøpt et par, kan få tilsendt et nytt silikondeksel. Foto: Pål Joakim Pollen
STOPPET: Facebook har utstedt en frivillig tilbakekalling av skumpolstringen på sine Quest 2 VR-briller. De som allerede har kjøpt et par, kan få tilsendt et nytt silikondeksel. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I vinter testet vi VR-brillene Oculus Quest 2, som vi gav våre tomler opp til:

Facebook-eide Oculus slapp disse brillene før jul i fjor, som har solgt meget godt - allerede i mai hadde Facebook passert fem millioner solgte enheter, omtrent like mange som PlayStation VR har solgt siden 2016, ifølge Digital Information World.

Har du latt deg friste, er de imidlertid nærmest umulige å få tak i om dagen. Ingen av de store elektronikkjedene har dem på lager, og vi klarer heller ikke å oppdrive noen på prissammenligningstjenestene.

Men det har sin naturlige forklaring.

Har stoppet salget

Facebook har nemlig stoppet salget av Oculus Quest 2, både i fysiske butikker og i nettbutikker, men bare midlertidig.

Selskapet har fått en del klager fra folk som har opplevd å få utslett der skumpolstringen har hvilt mot huden i ansiktet. Ifølge CNN dreier det seg om 5000 personer som har rapportert om dette, der 45 personer har hatt behov for legehjelp.

Denne polstringen, som kan tas av, har de nå startet en frivillig tilbakekalling av, og den blir erstattet med en ny silikonversjon, som ikke skal gi de samme problemene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.