Stor data-auksjon på lørdag

Hvis du liker å sysle med PCer, bør du sette av førstkommende lørdag. Da er det igjen tid for Dataamatørforeningens store auksjon og loppemarked i Oslo.

Publisert

Den store vårauksjonen til Dataamatørforeningen (DAF) er blitt arrangert i en årrekke, og har etablert seg som en kjær tradisjon for datainteresserte fra hele Østlands-området. Arrangementet, som i følge foreningen er Norges største dataauksjon, foregår lørdag 25. april på Ellingsrud Skole (som ikke må forveksles med Ellingsrudåsen skole) i Edvard Munchs vei 55 i Oslo.

Dørene åpnes for publikum kl. 10:30, mens selve auksjonen starter kl. 11:30. I tilknytning til auksjonen arrangeres også et stort loppemarked, som er tilgjengelig fra dørene åpnes. Enkel servering inngår også i begivenheten, og foreningen regner med å avrunde dagen ved 18-tiden.

På auksjonen vil det bli solgt en stor mengde dataprodukter. Eksempler på auksjonsobjekter er datamaskiner, skrivere, skjermer, PC-tilleggskort, harddisker, modemer, programvare, bøker og mye annet spennende for datainteresserte.

Sjanse for kupp

Varene kommer i hovedsak fra dataleverandører og andre bedrifter som rydder i hyllene sine. Enkelte ting egner seg best for den som kan bruke en loddebolt, mens andre auksjonsobjekter er fabrikknye og kan tas i bruk uten videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer