Stor dataauksjon i Oslo

Førstkommende lørdag avholder Dataamatørforeningen sin årlige dataauksjon. Hvis du liker å fikle med PCer og hovedkort, bør du ta deg en tur til Ellingsrud skole på lørdag.

Foto: ukjent
Foto: ukjent Vis mer
Publisert

Dataamatørforeningen (DAF) har lang erfaring med å holde dataauksjoner. Den første ble avholdt tidlig på 80-tallet og siden har evenementet funnet sted hvert eneste år.

Vårens vakreste eventyr

Lørdag 20. mars 1999 klokken 10.30 starter det som foreningen selv kaller "vårens vakreste eventyr". Og for en ivrig dataamatør er det nettopp det det er.

Amatør er som kjent avledet av ordet amare og betyr å elske. En amatør er derfor en person som elsker hobbyen sin.

Ellingsrud skole

I over 10 år har auksjonen vært avholdt på Ellingsrud skole. Skolen finner du i Edvard Munchs vei 55 i Oslo 10. Du må ikke forveksle den med Ellingsrudåsen skole som ligger i nærheten.

Mange godbiter

Auksjonen vil som vanlig by på en mengde godbiter. Eksempler på ting som skal selges er: datamaskiner, skrivere, skjermer, tilleggskort for PC, diskettstasjoner, harddisker, hovedkort, programvare, bøker og mye annet relevant for datainteresserte.

En del vil egne seg best for den som kan svinge en loddebolt, mens andre ting vil være helt i orden. Du vil finne nye og aktuelle varer, og mer ukurante ting. Felles for alt er sjansen til å gjøre et skikkelig kupp! Auksjonarius vil gi opplysninger om tilstanden til hver enkelt vare før den går under hammeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer