Stor etterspørsel etter DVD-ROM

DinSide Data er i ferd med å lansere en test av DVD-ROM-lesere, og det tror vi blir en etterlengtet test. Flere leverandører vi har kontakt med, opplyser nemlig at markedet nærmest er støvsugd for DVD-lesere for øyeblikket.

Stor etterspørsel etter DVD-ROM
Publisert

På tross av at det er vanskelig å skaffe DVD-lesere, har vi så langt fått fire produkter inn på vår testbenk. Det er Sony DDU220E-20, Pioneer DVD-303S, Hitachi GD-2500 og Panasonic LF-D101N. Sistnevnte er faktisk en DVD-RAM-enhet.

Nedenfor finner du våre planer for testing av DVD-produkter fremover.

Første test: Rene DVD-lesere

I løpet av få dager vil vi lansere testen med fire første produktene. Vi måler ytelse og ser på brukervennligheten. Rett over nyttår vil vi utvide testen med DVD-ROM-lesere fra Toshiba og Creative. Creative henter sin DVD-ROM-leser fra Panasonic. I tillegg har Sony en oppdatert modell på trappene.

Neste test: DVD-video i PCen

DVD-ROM-utgivelsene er fortsatt få, så DVD-ROM-leserne vil i overskuelig fremtid hovedsakelig lese CDer. DVD-video begynner derimot å få større utbredelse.

Derfor vil vi komme med enda en DVD-test. Denne separate testen vil ta for seg DVD-ROM-settene (pakkeløsninger bestående av DVD-ROM-leser og MPEG-2 dekoderkort) og teste løsningene som lar deg vise DVD-filmer med PCen.

Vi vil teste både maskinvare- og programvarebaserte MPEG2-dekodere. I kombinasjon med vår populære grafikkorttest, vil vi også teste grafikkortene som har denne muligheten, som MPEG2-dekodere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer