Stor etterspørsel etter DVD-ROM

DinSide Data er i ferd med å lansere en test av DVD-ROM-lesere, og det tror vi blir en etterlengtet test. Flere leverandører vi har kontakt med, opplyser nemlig at markedet nærmest er støvsugd for DVD-lesere for øyeblikket.

Stor etterspørsel etter DVD-ROM
Publisert

På tross av at det er vanskelig å skaffe DVD-lesere, har vi så langt fått fire produkter inn på vår testbenk. Det er Sony DDU220E-20, Pioneer DVD-303S, Hitachi GD-2500 og Panasonic LF-D101N. Sistnevnte er faktisk en DVD-RAM-enhet.

Nedenfor finner du våre planer for testing av DVD-produkter fremover.

Første test: Rene DVD-lesere

I løpet av få dager vil vi lansere testen med fire første produktene. Vi måler ytelse og ser på brukervennligheten. Rett over nyttår vil vi utvide testen med DVD-ROM-lesere fra Toshiba og Creative. Creative henter sin DVD-ROM-leser fra Panasonic. I tillegg har Sony en oppdatert modell på trappene.

Neste test: DVD-video i PCen

DVD-ROM-utgivelsene er fortsatt få, så DVD-ROM-leserne vil i overskuelig fremtid hovedsakelig lese CDer. DVD-video begynner derimot å få større utbredelse.

Derfor vil vi komme med enda en DVD-test. Denne separate testen vil ta for seg DVD-ROM-settene (pakkeløsninger bestående av DVD-ROM-leser og MPEG-2 dekoderkort) og teste løsningene som lar deg vise DVD-filmer med PCen.

Vi vil teste både maskinvare- og programvarebaserte MPEG2-dekodere. I kombinasjon med vår populære grafikkorttest, vil vi også teste grafikkortene som har denne muligheten, som MPEG2-dekodere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.