Hvordan bruke Google Foto?

STOR GUIDE: Tipsene som gir deg svart belte i Google Foto

Her er vår komplette guide.

TAR VARE PÅ ALT: Google Foto kan mer enn bare å ta vare på bildene dine - her er våre beste tips. Foto: Pål Joakim Pollen
TAR VARE PÅ ALT: Google Foto kan mer enn bare å ta vare på bildene dine - her er våre beste tips. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Få nettjenester har imponert oss like mye som Googles bildetjeneste Google Foto, som vi holder som noe av det beste internett har å by på.

For helt uten å bruke ei krone kan Google Foto ta vare på alle bilder og videoer du har fanget, med kontinuerlig sikkerhetskopiering av nye filer, og med svært gode muligheter til å organisere dem, søke i arkivet, dele bilder med andre, redigere dem og vise dem frem.

Å vite at disse minnene ligger trygt bevart dersom man plutselig ikke finner telefonen sin er rett og slett gull verdt.

I denne artikkelen tar vi for oss det meste med Googles bildetjeneste, slik at du kan gå fra hvitt til sort belte innen du kommer til bunnen av artikkelen. For deg som allerede kan det meste, har vi lagt inn noen bonustips underveis på ting vi tror de færreste kunne fra før.

Det grunnleggende

For å bruke Google Foto er du nødt til å ha en Google-konto. Skulle du mangle det, kan du opprette en på denne siden. Denne kontoen fungerer da på tvers av Googles tjenester, som Gmail, Google Drive, Play butikk, YouTube og lignende.

Tjenesten har apper både for iOS og Android (forhåndsinstallert på de fleste Android-telefoner), og er også tilgjengelig i en hvilken som helst nettleser på adressen photos.google.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer