Stor test av kameraer med kraftig zoom

DinSide Data har gjort en stor test av digitale kompaktkameraer med kraftig zoom for TV2 Hjelper deg. Her får du alle detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Ultrazoom-klassen blir mer og mer populær, og nesten alle de store kameraprodusentene har, eller er i ferd med å lansere kompakte digitalkameraer med svært kraftig zoomobjektiv. Her snakker vi om kameraer som kan zoome mye, helt til 12x på enkelte modeller. Dette er svært nyttige verktøy for alle med øye for detaljer - langt unna, enten det er på safari eller på fotballkamp.

Det er kanskje ikke så rart at disse kameraene er blitt enormt populære. For det første er størrelsen på vei nedover, kameraene er ofte funksjonsrike, og prisene behøver ikke skremme noen. Dessuten er egenskapene på nærfotografering så gode at de beste matcher "vanlige" kameraer, viser våre tester.

Her er lenker til alle seks testomtalene:

[Canon Powershot S1-iS] [Fujifilm Finepix S5500] [Konica Minolta DiMAGE Z3] [Nikon Coolpix 4800] [Olympus Camedia C-770 UZ] [Panasonic LUMIX DMC-FZ3]

Her kan du sammenligne kameraene:

Detaljert oversikt og sammenligning av tekniske dataSammenligne ytelse Sammenligne LCDSammenligne fokusegenskaperSammenligne bildekvalitetBildeeksemplerBest i test

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer